Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

easteroffer

Under påsken har vi rabatter på samtliga våra hotell. För att få rabatten vid bokning så är det bara att gå till bokningen, klicka i de datum ni önskar under perioden, samt väljer det hotell ni önskar bo på. Så dras rabatten av automatiskt.

Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »
firstpagespot
business

Sköna medlemsförmåner utan åtaganden

Business Club är ett medlemskap du varken behöver … Läs mer

project

Skräddarsytt för smidigt projektboende

Project är skräddarsydda avtal för dig som har lite mer … Läs mer

corporate

Garanterad tillgång med ramavtal

För våra riktigt stora kunder erbjuder vi mycket … Läs mer


puff-stay
Bromma

Granne med Mälaren

I trivsamma Alvik, strax väster om Stockholm city … Läs mer

puff-affarsboende
Kista

Stockholms Silicon Valley

Precis som Silicon Valley är den självklara platsen … Läs mer

puff-test
Lund

Idéernas stad

StayAt i Lund är beläget på den lugna men centrala … Läs mer

foretagsboende

Nyheter från våra hotell

Bromma v.44

Onsdag 29.oktober: Eftersom det är höstlov hela nästa vecka, så vill vi bjuda in alla barn och föräldrar till vårt lekrum på -1 våning för lite pyssel! Vi börjar kl. 17:00.

Fredag 31.oktober: Fredagsmys är utbytt mot filmkväll denna fredag! Samma tid och plats (kl. 19:00, restaurangen). Slå dig ner i våra mysiga soffor och kolla på en skräckfilm med oss!

Lördag 1.November: Halloween helg! Vi ska ha en spöktimme med en överraskning och Halloween tema! Ta med barnen till lekrummet kl.10!

 

Lund v.43

Måndag 20/10:  Lär känna Lund på cykel. Vi gör det enkelt för er, låna en cykel gratis denna vecka och känn dig som hemma! Kontakta receptionen för mer info.

Onsdag 22/10: Testa vårt gym! Se till att hålla träningen igång även om du bor borta! Vi hjälper dig med tips och trix, alla som besöker vårt gym idag får en gratis StayAt vattenflaska. Visste du att vårt gym är öppet från 05.00 till 22.00?

Torsdag 23/10: Ta med dig din familj, polarna eller grannarna och besök vårt living room idag. Vi tar fått in nya barnspel och självklart står vårt bordtennis bord framme.

Fredag 24/10: Lön I helgen? Dags att shoppa! Vi ger dig de bästa tipsen för en härlig shoppinghelg. Kontakta receptionen för öppettider och adresser.

Kista v.43

Onsdag 22/10 Kl. 18.30: Carromkväll I lobbyn, lär dig spela carrom och utmana dina kollegor och vänner. Vi bjuder på snacks, dricka och introafton.

Lördag 25/10 12.00-15.00: Barnens eftermiddag i lobbyn! Vi sätter fram ritsaker, barnspel och bjuder på saft och bullar, ni tar med era barn och har en trevlig familjestund.

Hela veckan: Facebooktävling, posta en bild av ditt favoritdjur på vår Facebooksida, vinn en goodie bag med godis, dricka och frukostbiljetter.