Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

easteroffer

Under påsken har vi rabatter på samtliga våra hotell. För att få rabatten vid bokning så är det bara att gå till bokningen, klicka i de datum ni önskar under perioden, samt väljer det hotell ni önskar bo på. Så dras rabatten av automatiskt.

Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »
firstpagespot
business

Sköna medlemsförmåner utan åtaganden

Business Club är ett medlemskap du varken behöver … Läs mer

project

Skräddarsytt för smidigt projektboende

Project är skräddarsydda avtal för dig som har lite mer … Läs mer

corporate

Garanterad tillgång med ramavtal

För våra riktigt stora kunder erbjuder vi mycket … Läs mer


puff-stay
Bromma

Granne med Mälaren

I trivsamma Alvik, strax väster om Stockholm city … Läs mer

puff-affarsboende
Kista

Stockholms Silicon Valley

Precis som Silicon Valley är den självklara platsen … Läs mer

puff-test
Lund

Idéernas stad

StayAt i Lund är beläget på den lugna men centrala … Läs mer

foretagsboende

Nyheter från våra hotell

Kista v.47

Onsdag 19 november: Från klockan 19.00 har vi provsmakning av det sötaste Sverige har att erbjuda. Kom ner till Lobbyn och provsmaka alla olika smaker som finns, vi kommer även ha olika spel tillgängliga.

Söndag 23 november: Mellan klockan 11-12 på förmiddagen kan du komma ner till lobbyn och vara med i vår Hälsosöndag. Vi kommer bjuda på Smoothies och fruktsallad när du bläddrar i hälsotidningar och lär dig nya träningsövningar.

Hela veckan: Posta en bild av nummer 1 på din ”Bucket List” på vår Facebook sida. Vinnaren får ett fint pris!

Lund v.47

Måndag 17/11: Veckans tips! Håll utkik i vårt Livingroom efter veckan tips, här rekommenderar vi vad som händer i Lund under veckan…

Tisdag 18/11: Fotbollskväll! Ta på dig svenska landslagets tröja och hjälp oss heja fram våra pågar i matchen mot Frankrike. Matchen börjar kl 21.00, vi ses i living room!

Torsdag 20/11: Pingisbordet står framme, är du redo? Passa på att spela en match pingis, eller utmana din vän i backgammon. Får de minsta har vi även roliga spel att prova på. Välkomna till Living room!

Fredag 21/11: Nu är det fredagsmys… Saknar du din soffa hemma? Låna en av våra och njut av traditionellt fredagsmys med Idol, snacks och dryck tillsammans i vårt living room.

 

Bromma v.47

Onsdag 19 november: Restaurangen är abonnerad för konferensgäster från kl. 19:00 till kl. 21:00 för en mingelkväll!

Fredag 21 november: Fredagsmys! Vi bjuder på läsk och chips från kl. 19 till kl. 21. Ta med dig trevligt sällskap och kom ner till restaurangen!

Lördag 22 november: Julen är snart här! Vi ska ha barnaktiviteter i barnrummet och kommer ha roligt med olika pyssel. Dags att skriva önskelistor till jul och göra roliga teckningar till tomten:)