Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

Företagsboende

Innan du bokar ett vanligt hotellrum för dig eller dina anställda, överväg alternativet
– en hotellägenhet.

Oavsett vilket erbjudande som passar dig bäst avgörs alltid priset av vistelsens längd – ju fler bokade nätter,
desto bättre pris. Se våra olika typer av företagsboende nedan.Men varför just StayAts lägenhetshotell?

Trivs man hemma gör man oftast ett bättre jobb

Längre boende är vår specialitet, och vi vet att en längre vistelse kräver mer av boendet. Hos StayAt kan du njuta av privatlivet och utrymmet i en vanlig lägenhet, och dessutom med servicen och komforten på ett hotell.

Hos oss är det lättare att arbeta mer flexibelt

Alla våra lägenheter har en fullt utrustad arbetsyta med fritt bredband, som bland annat möjliggör jobb mot ett kontor i en annan tidszon.

En större hotellägenhet ger mer valuta för traktamentet

Våra gäster har egna kök istället för att ständigt behöva äta ute, och tillgång till tvättstuga istället för att behöva lämna till kemtvätt. Samtidigt som det gör livet lite lättare för våra gäster är det bara ett par av alla fördelar för ditt företag.

Hos StayAt är det lättare att umgås på fritiden

Våra lägenhetshotell har stora sällskapsytor för de kvällar eller helger man inte vill sitta inne själv. Det är en möjlighet att träffa likasinnade, vilket kan vara skönt när man är långt hemifrån.

Sist men inte minst,

Vi försöker inte vara ett traditionellt hotell eller något annat vi inte är. Vi är ett lägenhetshotell och är stolta över det. Därför försöker vi ständigt förnya oss, leda branschen framåt och påvisa det faktum att vi erbjuder det bästa av två världar.

Kom förbi och ät frukost med oss så berättar vi mer. Självklart utan att ni förbinder er till någonting.

Kontakta en av våra företagssäljare genom att fylla i formuläret nedan, så hör vi av oss inom kort. Vi ser fram emot att träffas!