Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »
Nyheter från/om StayAt

Kista v.44

Onsdag 29/10 kl 18.30: Stay At Home Spelkväll i lobbyn med introafton. Vi bjuder på snacks och dricka, du spelar spel!

Torsdag 30/10 från kl. 12.00: Gör din egen Halloween Pumpa i vår lobby. Kom ner till lobbyn där vi har förberett med pumpor och verktyg för dig att skapa skräck!

Hela veckan: Fråga i Guest Services eller kolla informationen i hissarna eller på StayAt Kistas Facebooksida för de mest skräckinjagande sakerna att göra i Stockholm under Halloween.

Lund v.44

Måndag 27/10: Lär känna Lund på cykel. Vi gör det enkelt för er, låna en cykel gratis denna vecka och känn dig som hemma! Kontakta receptionen för mer info.

Onsdag 29/10: Buuuuuuuh – Dags att göra pumpalyktor! Kom till vårt living room och hjälp oss gröpa ur pumpor!

Torsdag 30/10: Valfrihet är viktigt på StayAt! Varje torsdag har ni möjlighet att spela bordtennis, carrom, schack eller varför inte prova våra barnspel? Välkomna till Living room!

Fredag 31/10: Skattjakt på StayAt! Det är dags för Halloween skattjakt! Hämta din skattkarta i receptionen. Passa er för vårt spöke!!!

Bromma v.44

Onsdag 29.oktober: Eftersom det är höstlov hela nästa vecka, så vill vi bjuda in alla barn och föräldrar till vårt lekrum på -1 våning för lite pyssel! Vi börjar kl. 17:00.

Fredag 31.oktober: Fredagsmys är utbytt mot filmkväll denna fredag! Samma tid och plats (kl. 19:00, restaurangen). Slå dig ner i våra mysiga soffor och kolla på en skräckfilm med oss!

Lördag 1.November: Halloween helg! Vi ska ha en spöktimme med en överraskning och Halloween tema! Ta med barnen till lekrummet kl.10!

 

Lund v.43

Måndag 20/10:  Lär känna Lund på cykel. Vi gör det enkelt för er, låna en cykel gratis denna vecka och känn dig som hemma! Kontakta receptionen för mer info.

Onsdag 22/10: Testa vårt gym! Se till att hålla träningen igång även om du bor borta! Vi hjälper dig med tips och trix, alla som besöker vårt gym idag får en gratis StayAt vattenflaska. Visste du att vårt gym är öppet från 05.00 till 22.00?

Torsdag 23/10: Ta med dig din familj, polarna eller grannarna och besök vårt living room idag. Vi tar fått in nya barnspel och självklart står vårt bordtennis bord framme.

Fredag 24/10: Lön I helgen? Dags att shoppa! Vi ger dig de bästa tipsen för en härlig shoppinghelg. Kontakta receptionen för öppettider och adresser.

Kista v.43

Onsdag 22/10 Kl. 18.30: Carromkväll I lobbyn, lär dig spela carrom och utmana dina kollegor och vänner. Vi bjuder på snacks, dricka och introafton.

Lördag 25/10 12.00-15.00: Barnens eftermiddag i lobbyn! Vi sätter fram ritsaker, barnspel och bjuder på saft och bullar, ni tar med era barn och har en trevlig familjestund.

Hela veckan: Facebooktävling, posta en bild av ditt favoritdjur på vår Facebooksida, vinn en goodie bag med godis, dricka och frukostbiljetter.