Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

Kista

På StayAt Kista bor du princip i Kista Galleria.Ett av Stockholms största köpcentrum med över 180 butiker, restauranger och mycket annat. Våra 166 hotellägenheter är anpassade för att möta alla våra gästers behov. Oavsett om det är singlar, par eller hela familjer.


kista_studio1
Kista Studio

1 rum, 25 kvm

Läs mer

kista_one_bedroom_apartment1
Kista One Bedroom Apartment

2 rum, 42-50  kvm

Läs merNyheter från/om StayAt Kista

Kista v.48

Lördag 29/11: Barnens eftermiddag i lobbyn från klockan 15.00-17.00. Kom ner med barnen och lek med Play-Doh, bara din fantasi sätter gränserna när du skapar dina varelser. Saft och bullar kommer finnas till alla!

Söndag 30/11: Kom och fira första advent med oss mellan 12.00-14.00. Vi bjuder på julmust och glögg med de traditionella tillbehören, allt går fantastiskt tillsammans med pepparkakor och lussebullar. Ur högtalarna kommer julmusiken att strömma!

Hela veckan: Spana in våra anslagstavlor eller prata med personalen för att få tips på de bästa julmarknaderna i stan!

Kista v.47

Onsdag 19 november: Från klockan 19.00 har vi provsmakning av det sötaste Sverige har att erbjuda. Kom ner till Lobbyn och provsmaka alla olika smaker som finns, vi kommer även ha olika spel tillgängliga.

Söndag 23 november: Mellan klockan 11-12 på förmiddagen kan du komma ner till lobbyn och vara med i vår Hälsosöndag. Vi kommer bjuda på Smoothies och fruktsallad när du bläddrar i hälsotidningar och lär dig nya träningsövningar.

Hela veckan: Posta en bild av nummer 1 på din ”Bucket List” på vår Facebook sida. Vinnaren får ett fint pris!

Kista v.46

Onsdag 12/11 kl 18.30: Stay At Home Spelkväll i lobbyn med introafton. Vi bjuder på snacks och dricka, du spelar spel!

Hela veckanTa en titt på våra informationstavlor i hissar och lobbyn eller tala med vår personal för de bästa sakerna att göra i Stockholm den här helgen.

Hela veckan: Facebook tävling, posta en bild av din vistelse hos oss på StayAt Kista Facebooksida och vinn ett presentkort till en restaurang värt 200kr!

Kista v.45

Onsdag 29/10 kl 18.30: Stay At Home Spelkväll i lobbyn med introafton. Vi bjuder på snacks och dricka, du spelar spel!

Lördag 25/10 12.00-15.00: Barnens eftermiddag i lobbyn! Vi sätter fram ritsaker, barnspel och bjuder på saft och bullar, ni tar med era barn och har en trevlig familjestund.

Hela veckan: Facebooktävling, posta en bild av ditt favoritmat på vår Facebooksida och vinn frukostbiljetter.

Kista v.44

Onsdag 29/10 kl 18.30: Stay At Home Spelkväll i lobbyn med introafton. Vi bjuder på snacks och dricka, du spelar spel!

Torsdag 30/10 från kl. 12.00: Gör din egen Halloween Pumpa i vår lobby. Kom ner till lobbyn där vi har förberett med pumpor och verktyg för dig att skapa skräck!

Hela veckan: Fråga i Guest Services eller kolla informationen i hissarna eller på StayAt Kistas Facebooksida för de mest skräckinjagande sakerna att göra i Stockholm under Halloween.