Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

Kista

På StayAt Kista bor du princip i Kista Galleria.Ett av Stockholms största köpcentrum med över 180 butiker, restauranger och mycket annat. Våra 166 hotellägenheter är anpassade för att möta alla våra gästers behov. Oavsett om det är singlar, par eller hela familjer.


kista_studio1
Kista Studio

1 rum, 25 kvm

Läs mer

kista_one_bedroom_apartment1
Kista One Bedroom Apartment

2 rum, 42-50  kvm

Läs merNyheter från/om StayAt Kista

Kista v.44

Onsdag 29/10 kl 18.30: Stay At Home Spelkväll i lobbyn med introafton. Vi bjuder på snacks och dricka, du spelar spel!

Torsdag 30/10 från kl. 12.00: Gör din egen Halloween Pumpa i vår lobby. Kom ner till lobbyn där vi har förberett med pumpor och verktyg för dig att skapa skräck!

Hela veckan: Fråga i Guest Services eller kolla informationen i hissarna eller på StayAt Kistas Facebooksida för de mest skräckinjagande sakerna att göra i Stockholm under Halloween.

Kista v.43

Onsdag 22/10 Kl. 18.30: Carromkväll I lobbyn, lär dig spela carrom och utmana dina kollegor och vänner. Vi bjuder på snacks, dricka och introafton.

Lördag 25/10 12.00-15.00: Barnens eftermiddag i lobbyn! Vi sätter fram ritsaker, barnspel och bjuder på saft och bullar, ni tar med era barn och har en trevlig familjestund.

Hela veckan: Facebooktävling, posta en bild av ditt favoritdjur på vår Facebooksida, vinn en goodie bag med godis, dricka och frukostbiljetter.

Kista v.42

Tisdag 14/10 kl 18.00: Biljardturnering med dina vänner och kollegor på vårt systerhotell i Bromma. Anmäl er i receptionen så följer vi er till hotellet. Vi bjuder på varm dryck. Du behöver ett SL kort.

Onsdag 15/10 kl 18.00: Stay At Home Spelkväll i lobbyn med introafton. Vi bjuder på snacks och dricka, du spelar spel!

Hela veckan: Skriv ditt bästa StayAt rim och lägg upp på Facebook eller maila till oss och vinn en fin Goodie Bag! Kan du bättre än vår Operations Manager Caroline’s rim ”Bring your cat to StayAt”?

Händer i Kista!

Onsdag 8/10: Stay At Home Spelkväll!

Fredag 10/10: Myskväll i lobbyn med Idol.

Hela veckan 6-12/10: Posta din bästa StayAt bild på Facebook.

Läs mer

 

Lund Comedy Festival

Specialerbjudande från oss på Stayat! Sista helgen i Augusti är det Lund Comedy Festival, Sveriges kanske roligaste festival, och vi erbjuder rabatterade priser på utvalda föreställningar.
Erbjudandet gäller till den 18/8, och det är först till kvarn som gäller. Läs mer om erbjudandet här…