Boka ditt boende

Vuxna0-12 år

Avbokning »

Lund

I StayAt Lund bor du mitt i centrum på den mysiga Laboratoriegatan. Stadskärnan från 1100-talet och dess småstadscharm blandas med en storstads bekvämligheter och arkitektur. Våra 80 hotellägenheter är anpassade för att möta alla våra gästers behov oavsett om det är singlar, par eller hela familjer.


lund_studio_queen1
Lund Studio Queen

1 rum, 25 kvm

Läs mer

lund_studio_twin1
Lund Studio Twin

1 rum, 29 kvm

Läs mer

lund_studio_queen_extra1
Lund Studio Superior

1 rum, 35 kvm

Läs mer


lund_one_bedroom_apartment1
Lund One Bedroom Apartment

2 rum, 60 kvm

Läs merNyheter från/om StayAt Lund

Lund v.48

Tisdag 25/11: Dags att julpynta StayAt! Vi bjuder på julmust och pepparkakor under hela dagen! Vi ses i Livingroom!

Torsdag 27/11: Pingisbordet står framme, är du redo? Passa på att spela en match pingis, eller utmana din vän i backgammon. För de minsta har vi även roliga spel att prova på. Välkomna till Livingroom!

Fredag 29/11: Glöggprovning! Har ni längtat? Vi har nämligen längtat efter denna härliga dryck! Vi bjuder på tre olika sorters glögg, självklart med goda tillbehör som mandlar, russin och pepparkakor. Glöggen serverasi vårt Livingroom från 17.00 på fredagen. Välkomna!

Lördag och söndag 29 + 30/11: Under helgen är det julmarknad i Lund, njut av julstämningen och av vår mysiga stad!

Lund v.47

Måndag 17/11: Veckans tips! Håll utkik i vårt Livingroom efter veckan tips, här rekommenderar vi vad som händer i Lund under veckan…

Tisdag 18/11: Fotbollskväll! Ta på dig svenska landslagets tröja och hjälp oss heja fram våra pågar i matchen mot Frankrike. Matchen börjar kl 21.00, vi ses i living room!

Torsdag 20/11: Pingisbordet står framme, är du redo? Passa på att spela en match pingis, eller utmana din vän i backgammon. Får de minsta har vi även roliga spel att prova på. Välkomna till Living room!

Fredag 21/11: Nu är det fredagsmys… Saknar du din soffa hemma? Låna en av våra och njut av traditionellt fredagsmys med Idol, snacks och dryck tillsammans i vårt living room.

 

Lund v.46

Måndag 10/11: Idag är det Mårten Gås. Är du sugen på svartsoppa, gås och äpplepaj? Fråga receptionen om var ni kan få tag i dessa goda ting.

Torsdag 13/11: Pingisbordet står framme, är du redo? Passa på att spela en match pingis, eller utmana din vän i backgammon. För de minsta har vi även roliga spel att prova på. Välkomna till Living room!

Fredag 14/11: Nu är det fredagsmys! Saknar du din soffa hemma? Låna en av våra och njut av traditionellt fredagsmys med Idol, snacks och dryck tillsammans i vårt living room. Välkomna!

Söndag 16/11: Bakluckeloppis på arenan! Inget planerat idag? Besök då bakluckeloppis vid Lunds Arena, här kan ni göra årets fynd. Fråga receptionen för mer information.

 

 

 

Lund v.44

Måndag 27/10: Lär känna Lund på cykel. Vi gör det enkelt för er, låna en cykel gratis denna vecka och känn dig som hemma! Kontakta receptionen för mer info.

Onsdag 29/10: Buuuuuuuh – Dags att göra pumpalyktor! Kom till vårt living room och hjälp oss gröpa ur pumpor!

Torsdag 30/10: Valfrihet är viktigt på StayAt! Varje torsdag har ni möjlighet att spela bordtennis, carrom, schack eller varför inte prova våra barnspel? Välkomna till Living room!

Fredag 31/10: Skattjakt på StayAt! Det är dags för Halloween skattjakt! Hämta din skattkarta i receptionen. Passa er för vårt spöke!!!

Lund v.43

Måndag 20/10:  Lär känna Lund på cykel. Vi gör det enkelt för er, låna en cykel gratis denna vecka och känn dig som hemma! Kontakta receptionen för mer info.

Onsdag 22/10: Testa vårt gym! Se till att hålla träningen igång även om du bor borta! Vi hjälper dig med tips och trix, alla som besöker vårt gym idag får en gratis StayAt vattenflaska. Visste du att vårt gym är öppet från 05.00 till 22.00?

Torsdag 23/10: Ta med dig din familj, polarna eller grannarna och besök vårt living room idag. Vi tar fått in nya barnspel och självklart står vårt bordtennis bord framme.

Fredag 24/10: Lön I helgen? Dags att shoppa! Vi ger dig de bästa tipsen för en härlig shoppinghelg. Kontakta receptionen för öppettider och adresser.